mandag den 9. juni 2014

Tapas/appetizer: Laks på agurkeblomster med flødeostecreme

For at fejre en velafsluttet uddannelse som ernæringsassistent havde jeg igår inviteret min skønne veninder til havehygge og stort tapasbord.

En af retterne var denne simple lille lakse snack, som er en god blanding af frisk sprød agurk rundet af med en fed laks og en blød flødeostecreme.

Laks på agurkeblomster med flødeost og dild


Til cirka 20 stk:
1 agurk
1 pk flødeost naturel
1 100 g Gavad laks eller røget laks
Dild til pynt

Agurken rengøres, ridses på langs og skæres herefter i ca. 1 cm tykke skiver. Flødeost smages til med citronpeber og sprøjtes ud på agurkeblomsterne. Laksefileterne skæres i mindre stykker og placeres ovenpå cremen og der pyntes med dild. Bon Appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar